Інгредієнти:
►Яловичина для смаження - 600 г ►Олія - 40 мл ►Цибуля ріпчаста - (100г) 2 шт. ►Сіль - ½ ч.л. ►Перець чорний мелений - ½ ч.л. ►Борошно пшеничне - 30 г ►Петрушка - 20 г ►Кріп - 20 г ►Сметана - 250 г
Приготування:
Яловичину (філейний край, стоколос, вирізку) вимити, очистити від сухожиль, нарізати поперек волокон на скибочки товщиною 1,5-2 см. Шматочки м'яса відбити до товщини 0,5-1 см і нарізати соломкою. Нарізану півкільцями цибулю злегка обсмажити в олії до напівпрозорої. До цибулі додати м'ясо, посипане сіллю і перцем, смажити на сильному вогні 5-6 хвилин, помішуючи. Коли м'ясо обсмажиться, потрібно додати до нього борошно, перемішати і смажити ще 2-3 хвилини. Тепер в м'ясо потрібно покласти сметану, розмішати і прокип'ятити протягом пару хвилин.
М'ясо рекомендується посипати зеленню і подавати з картоплею, але мені здається, що салату буде достатньо, так як бефстроганов виходить дуже ситним сам по собі.
bon appetit:)
|