Інгредієнти:
►Борошно - 160 гр. ►Цукор - 230 гр. ►Вершкове масло - 110 гр. ►Вершковий сир - 500 гр. ►Мигдаль (мелений) - 50 гр. ►Яйця - 2 шт. ►Ваніль - 2 чайні ложки ►Свіжа малина або малиновий джем - 300 гр. ►Горіхи - 100 гр.
Приготування:
Подрібніть горіхи, додайте борошно і 100 г цукру. Додайте охолоджене масло і виделкою розімніть масу до утворення крихти. Викладіть на деко і рівномірно розподіліть. Випікайте в духовці протягом 12 хвилин при 170-180 °С. Збийте вершковий сир з 130 гр. цукру. По одному додайте яйця і продовжуйте збивати. Додайте 2 столові ложки борошна і мелений мигдаль, продовжуючи збивати. Потім акуратно вилийте і розподіліть суміш по випеченій раніше формі і випікати ще протягом 15 хвилин. Після духовки, наступним шаром, вилийте малиновий джем. І рівномірно розподіліть по всій поверхні. Горіховою крихтою посипте поверхню пирога. Рівномірно посипте весь пиріг горіховою крихтою.
bon appetit:)
|