Четвер, 21.11.2024, 21:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Італійський суп з фрикадельками



Інгредієнти (на 4 порції):

500
г яловичого фаршу
1
дрібно нарізана цибулина
2
нарубаних зубчики часнику
1/2
чашки крихт білого хліба
1
ст. ложка нарізаного листя базиліка
1/3
чашки тертого сиру Пармезан
1
сире яйце
700 г
томатного соусу з базиліком
4
чашки курячого бульйону
1/2 чашки макаронів орзо або вермішелі
2
нарізаних кубиками цукіні
150
г порізаної на три частини зеленої квасолі


Приготування:

Змішайте у великій мисці фарш, цибулю, часник, крихти хліба, базилік, Пармезан і яйце.
Приправте
сіллю і перцем. Добре розмішайте. За допомогою ложки зробіть невеликі кульки.
Складіть
фрикадельки на кулінарну дошку.
У велику каструлю налийте томатний соус, курячий бульйон і доведіть до кипіння. Додайте фрикадельки.
Зменшіть високу температуру до середньо-низькою і кип'ятіть суп протягом 10 хвилин. Додайте макарони орзо і готуйте ще протягом 5 хвилин. Додайте цукіні і квасолю. Готуйте ще 5 хв або до повного приготування орзо і овочів.
Розлийте суп по порційних тарілках. Зверху посипати тертим Пармезаном
.

bon appetit:)



Категорія: Супи | Додав: unknown (29.03.2012)
Переглядів: 772 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Котлета по-Київськи
Млинці з беконом
Курячі сердечка в сметанному соусі
Курка з соусом Теріякі
Оладки на сметані
Сирні кубики
Конвертики з грибами
Адана кебаб (Adana kebab)
Домашній гамбургер з житнім хлібом
Мокка фрапучіно
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua