Понеділок, 29.04.2024, 09:41
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Мармелад з смородини


Iнгредієнти:

►Свіжої смородини - 1 кг
►Цукру - 2,5 склянки
►Води - 2 столові ложки


Приготування:

Потрібно перебрати і ретельно вимити ягоди. Покладiть їх у каструлю, додайте води і трохи поваріть до тих пір, поки смородина не розваритися.

Потім за допомогою блендера подрібніть суміш і, якщо знадобитися, пропустіть через сито, можна це робити і без блендера, просто перетираючи суміш крізь сито.

Після такого процесу, майбутній мармелад зі смородини змішайте з 2 склянками цукру і знову варіть.
Цей сироп повинен вваритися і стати густим. Це нагадує процес приготування варення.

Щоб перевірити готовність, візьміть трохи соку смородини на холодну тарілку, якщо крапля не розтікається значить, можна розливати по формах, або використовувати одну цільну ємність, а потім, коли мармелад зі смородини стане густим, розрізати по шматочках.

Не забудьте, як і магазинний мармелад, свій домашній теж посипати цукром.

bon appetit:)



Категорія: Десерти | Додав: unknown (07.10.2012)
Переглядів: 1108 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Соус "Бешамель"
Чіпси з тонкого лаваша
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Пряний часниково-вершковий суп
Булочки з корицею
Як вибрати каструлю?
Як вибрати заморожені і свіжі ягоди?
Вівсяне печиво з родзинками і яблуком
Львівський сирник
Ананасово-манговий коктейль
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua