Субота, 18.05.2024, 16:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Суп з яблук і груш



Інгредієнти:

►яблуко - 350 грам
►груша - 360 грам
►крохмаль картопляний - 40 грам
►цукор - 80 грам
►сметана або вершки - 80 грам
►кориця - 1 шматочок
►вода - 1,3 л


Приготування:

Очищені від шкірки і насіннєвих коробочок яблука і груші наріжемо скибочками, маленькими часточками або брусочками, заллємо невеликою кількістю підкисленої води. Зняту шкірку опустимо в киплячу воду і проварити 10-15 хвилин. Нарізані яблука і груші заллємо процідженим відваром, додамо цукор, корицю і варимо на слабкому вогні 5 хвилин. Перед закінченням варіння додамо розведений картопляний крохмаль, обережно помішуючи суп, щоб не пом'яти фрукти, і знову доведемо до кипіння. Якщо суп недостатньо кислий, додамо лимонну кислоту.
Перед подачею з супу видалимо корицю, далі наллємо в тарілку і додамо сметану або вершки.

bon appetit:)


Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown (28.06.2013)
Переглядів: 1175 | Теги: Суп з яблук і груш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Пахлава
Угорський торт "Добош"
Сосиски "Змійки"
Як вибрати та приготувати курку
Картопляні герцогині
Ананаси фаршировані курячим філе, запечені під сиром
Алкогольне желе на Новий рік «Jello Shots»
Гарячий шоколад з Bailey's
Салат "Соняшник"
Користь і шкода кави. Вплив кави на організм людини
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua