Середа, 18.12.2024, 10:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Солодкі супи

Суп з яблук і груш



Інгредієнти:

►яблуко - 350 грам
►груша - 360 грам
►крохмаль картопляний - 40 грам
►цукор - 80 грам
►сметана або вершки - 80 грам
►кориця - 1 шматочок
►вода - 1,3 л


Приготування:

Очищені від шкірки і насіннєвих коробочок яблука і груші наріжемо скибочками, маленькими часточками або брусочками, заллємо невеликою кількістю підкисленої води. Зняту шкірку опустимо в киплячу воду і проварити 10-15 хвилин. Нарізані яблука і груші заллємо процідженим відваром, додамо цукор, корицю і варимо на слабкому вогні 5 хвилин. Перед закінченням варіння додамо розведений картопляний крохмаль, обережно помішуючи суп, щоб не пом'яти фрукти, і знову доведемо до кипіння. Якщо суп недостатньо кислий, додамо лимонну кислоту.
Перед подачею з супу видалимо корицю, далі наллємо в тарілку і додамо сметану або вершки.

bon appetit:)


Категорія: Солодкі супи | Додав: unknown (28.06.2013)
Переглядів: 1219 | Теги: Суп з яблук і груш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Оселедець під шубою
Фруктовий кекс
Вафельні трубочки
Ідеальний лимонад
Суп з кольорової капусти й шинки
Спеції для плову
Біляші
Lava Cake
Чоко-панкейкі
Овочева лазанья
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua