Інгредієнти:
►1 склянка води (чашка = 240гр), ►1 склянка цукру, ►1 стакан лимонного соку, ►1 паличка кориці (за бажанням)
Приготування:
Отже, робимо сироп. Залийте чашку цукру чашкою окропу, киньте туди ж паличку кориці, так буде більш ароматно, варіть на повільному вогні, поки весь цукор не розчиниться. Для сиропу я використовую коричневий цукор, мені подобається його карамельний смак. Видавіть сік з лимона, на 1 чашку соку йде приблизно 4 великих соковитих лимона. Змішайте цукровий сироп з соком. Сироп готовий. Виходить близько 3х чашок сиропу, можна додати цукру або соку лимона, за смаком. Далі в глечик (у мене літровий), додаємо чашку отриманого лимонного сиропу і розбавляємо його 3 чашками холодної води. У кого глечик побільше, відповідно сиропу більше, води більше. Особисто мені 3х чашок сиропу вистачає на весь день безперервного пиття лимонаду.
bon appetit:)
|