Середа, 15.05.2024, 01:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Окрошка

Рибна окрошка



Інгредієнти:

►гірчиця - 1 ч. л.
►сметана - 3 ст. л.
►яйце - 3 шт.
►редька - 1 шт.
►зелена цибуля - 1 пучок
►петрушка і кріп - по 5 гілочок
►картопля - 3 шт.
►сіль - за смаком
►філе білох риби - 500 г
►квас хлібний - 1,5 л
►огірки свіжі - 3 шт.


Приготування:

Рибу вимийте. У каструлі закип'ятіть невелику кількість підсоленої води та покладіть рибу варити на
8-10 хв. до готовності. Відкиньте на друшляк, дати охолонути, потім наріжте невеликими шматочками.
Огірки і редьку вимийте, очистіть від шкірки. Огірки наріжте дрібними кубиками, редьку потріть на дрібній тертці.
Цибулю і зелень вимийте й подрібніть. Картоплю вимийте й відваріть в мундирі. Яйця зварити круто. Дати картоплі та яйцям охолонути, потім очистити. Картоплю нарізати кубиками, яйця дрібно порубати. Цибулю розтерти товкачем з сіллю, цукром і гірчицею. Розвести невеликою кількістю квасу. Змішати в мисці картоплю, яйця, огірки і редьку, зелень і цибульну заправку. Залити квасом.
Перед подачею покласти в окрошку шматочки риби. Подавати зі сметаною.

bon appetit:)


Категорія: Окрошка | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 625 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Ролл "Мозаїка"
Закуска з червоної риби та вершкового сиру
Лікер Irish cream
Коктейль Russian Flag
Сирні кубики
Яйця фаршировані шинкою
Льодяники з червоного вина
Угорський торт "Добош"
Картопляні палички з сиром
М'ятне молоко
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua