Інгредієнти:
►Курячі ніжки - 8 шт. ►Цибуля - 1 шт. ►Паприка - 2 ч.л. ►Курячий бульйон - 5 склянок ►Рослинна олія - 4 ст.л. ►Борошно - 4 ст.л. ►Сметана - 5 ст.л. ►Вершки - 120 мл.
Приготування:
Нарізаємо цибулю і засмажувати в глибокому посуді. Додаємо паприку і перемішуємо. Ніжки очищаємо від шкірки і додаємо до цибулі, заливаємо 5 стаканами бульйону. Варити протягом 45-50 хвилин. В окремій мисці змішуємо борошно, вершки і сметану. Перевіряємо готовність м'яса. Потім доливаємо суміш до курки доводимо до кипіння і залишаємо на 3-5 хвилин. Після чого знімаємо з вогню. Також можна додатково посолити за вашим смаком.
bon appetit:)
|