Понеділок, 29.04.2024, 17:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Курка з паприкою у вершковому соусі


Інгредієнти:

►Курячі ніжки - 8 шт.
►Цибуля - 1 шт.
►Паприка - 2 ч.л.
►Курячий бульйон - 5 склянок
►Рослинна олія - 4 ст.л.
►Борошно - 4 ст.л.
►Сметана - 5 ст.л.
►Вершки - 120 мл.


Приготування:

Нарізаємо цибулю і засмажувати в глибокому посуді. Додаємо паприку і перемішуємо. Ніжки очищаємо від шкірки і додаємо до цибулі, заливаємо 5 стаканами бульйону. Варити протягом 45-50 хвилин. В окремій мисці змішуємо борошно, вершки і сметану. Перевіряємо готовність м'яса. Потім доливаємо суміш до курки доводимо до кипіння і залишаємо на 3-5 хвилин. Після чого знімаємо з вогню. Також можна додатково посолити за вашим смаком.

bon appetit:)



Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown (07.06.2012)
Переглядів: 986 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Заморожений фруктовий салат з йогуртом
Макарони фарфалле з томатно-сирним соусом
Оселедець під шубою
Курячий бульйон з потрухами
Карамельна кава в турці
Млинцеві мішечки з куркою
Шоколадні оладки
Дуже смачні печериці!
Бананові оладки
Фруктовий лід з ананаса, полуниці і лайма
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua