Інгредієнти:
►Сир (5-9%) - 600гр. ►Цукор - 100гр. ►Яйця - 2 шт. ►Сіль - ½ ч.л. ►Манка - 100гр. ►Борошо - 150гр.
Приготування:
Сир розітріть в блендері з цукром і яйцями. Додайте також трохи солі. Повинна вийти однорідна кремоподібна маса. Додайте манку, перемішайте. Можна робити вареники і тільки з борошном, але манна крупа робить консистенцію ніжнішою і менш в'язкою. Додайте борошно, ще раз перемішайте. Тісто повинне вийти таким, щоб з нього можна було зробити ковбаску, але тільки на добре посипаною борошном поверхню. Якщо переборщити з борошном, то вареники будуть занадто щільними. На посипаній борошном поверхні зробіть ковбаску товщиною 4-5 см в діаметрі і відріжте від неї невеликі шматочки. Вареники розкладіть на дошці, посипаною борошном, щоб вони не злипалися між собою. У такому стані їх можна заморозити, а потім скласти в пакет на майбутнє. Останнім кроком є варіння вареників. Для цього у великій каструлі закип'ятити воду і опускайте туди вареники невеликими порціями. Коли вони спливуть - їх можна виймати і розкладати по тарілках. Подавати можна зі сметаною, варенням, свіжими ягодами, медом і згущеним молоком.
bon appetit:)
|