Неділя, 05.05.2024, 14:23
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Запечений короп


Інгредієнти:

►Карп (2-2.5 кг) - 1 шт.
►Рис - 200 гр.
►Ріпчаста цибуля - 1 шт.
►Морква - 1 шт.
►Сметана - 2 столових ложки
►Сіль, суміш перців


Приготування:

Свіжого коропа очистити від луски, видалити зябра і випатрати. Промити в холодній проточній воді.
Зробити поперечні надрізи, посипати сіллю і спеціями.
Рис відварити до готовності, охолодити, перемішати з попередньо обсмаженими цибулею і морквою.
Начинку покласти в черевце коропа і зашити.
Карпа покласти на пергамент змащений маслом, зверху обмазати сметаною.
Запікати в духовці при 200°С - 220°С 1год.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 1315 | Коментарі: 6 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чізкейк з полуницею і кокосом
Малосольні огірки
Яєчні котлети
Часникові чіпси з лаваша
Коктейль "Космополітан"
Курка з ананасами
Як вибрати какао?
Грецький Ролл
Бананові млинці з полуничним соусом
Чебуреки з картоплею і сиром
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua