|
Груші під шоколадним соусом
Інгредієнти (на 3 порції):
3 груші середнього розміру 0.5 палички кориці або 0.5 ч. ложки меленої 2 гвоздички Лимонний сік 3 ст. ложки цукру 80 гр. шоколаду 1 ч. ложка цукру 1 ч. ложка вершкового масла 50 мл. вершків 20%
Приготування:
У каструльку влити 2-3 склянки води, додати гвоздику, цукор і корицю, довести до кипіння. Груші очистити від шкірки, гілочку залишити, зрізати дно для стійкості і акуратно вирізати серцевину, потім покропити груші лимонним соком. Груші покласти в сироп на бік, варити на маленькому вогні 10 хвилин, перевертаючи з боку на бік, важливо щоб вони не переварились, перевіряти зубочисткою, як тільки груші стануть м'якими перекласти їх на тарілку, промокнути серветкою, і дати охолонути. У каструльці змішати цукор, вершки та масло, довести майже до кипіння, додати поламаний шоколад, розмішати поки він не розчиниться, вимкнути вогонь. Полити груші теплим соусом. Подавати відразу.
bon appetit:)
Джерело: http://olyaw.livejournal.com |
Категорія: Десерти | Додав: unknown (26.03.2012)
|
Переглядів: 1206
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|