П`ятниця, 03.05.2024, 00:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Груші під шоколадним соусом



Інгредієнти (на 3 порції):

3 груші середнього розміру
0.5 палички кориці або 0.5 ч. ложки меленої
2 гвоздички
Лимонний сік
3 ст. ложки цукру
80 гр. шоколаду
1 ч. ложка цукру
1 ч. ложка вершкового масла
50 мл. вершків 20%


Приготування:

У каструльку влити 2-3 склянки води, додати гвоздику, цукор і корицю, довести до кипіння.
Груші очистити від шкірки, гілочку залишити, зрізати дно для стійкості і акуратно вирізати серцевину, потім покропити груші лимонним соком.
Груші покласти в сироп на бік, варити на маленькому вогні 10 хвилин, перевертаючи з боку на бік, важливо щоб вони не переварились, перевіряти зубочисткою, як тільки груші стануть м'якими перекласти їх на тарілку, промокнути серветкою, і дати охолонути.
У каструльці змішати цукор, вершки та масло, довести майже до кипіння, додати поламаний шоколад, розмішати поки він не розчиниться, вимкнути вогонь.
Полити груші теплим соусом.
Подавати відразу.

bon appetit:)





Джерело: http://olyaw.livejournal.com
Категорія: Десерти | Додав: unknown (26.03.2012)
Переглядів: 1206 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Омлет з шинкою і сиром
Салат з курячої печінки та овочів
Часниковий соус
Гриби, запечені в горщиках
Торт "Машенька"
Чікен Нагетс
Креветки до пива
Користь і шкода кави. Вплив кави на організм людини
Апельсинова кава
Гриби з соусом Мадейра
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua