Неділя, 24.11.2024, 14:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Каші

Рисова каша з курагою і апельсиновим соком



Інгредієнти:

►цедра і сік 1 великого апельсина
►курага - 180 г
►кокосове або соєве молоко - 600 мл
►мед - 1 ст. л.
►круглозерний рис - 200 г


Приготування:

Рис промити, всипати в кипляче молоко, варити 5 хв. Зменшити вогонь і варити під кришкою до готовності. Зняти з вогню і залишити в теплому місці.
Курагу нарізати великими шматками. У сотейнику змішати мед і апельсиновий сік, поставити на невеликий вогонь і готувати, поки мед повністю не розійдеться. Покласти курагу, перемішати і готувати 3 хв. Додати в рис курагу разом з сиропом і 1 ст. л. цедри. Перемішати і подати до столу.

bon appetit:)


Категорія: Каші | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 674 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Карамельна кава в турці
Італійський суп з фрикадельками
Ананасово-манговий коктейль
Мармелад з смородини
Закуска з лосося та сиру
Пончики з лимонним кремом
Black Moon (Чорний Місяць)
Курка з соусом Теріякі
Конвертики з лаваша з шинкою і сиром
Червоний оксамитовий торт
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua