Рисова каша з курагою і апельсиновим соком
Інгредієнти:
►цедра і сік 1 великого апельсина ►курага - 180 г ►кокосове або соєве молоко - 600 мл ►мед - 1 ст. л. ►круглозерний рис - 200 г
Приготування:
Рис промити, всипати в кипляче молоко, варити 5 хв. Зменшити вогонь і варити під кришкою до готовності. Зняти з вогню і залишити в теплому місці. Курагу нарізати великими шматками. У сотейнику змішати мед і апельсиновий сік, поставити на невеликий вогонь і готувати, поки мед повністю не розійдеться. Покласти курагу, перемішати і готувати 3 хв. Додати в рис курагу разом з сиропом і 1 ст. л. цедри. Перемішати і подати до столу.
bon appetit:)
|
Категорія: Каші | Додав: unknown (11.04.2013)
|
Переглядів: 674
| Рейтинг: 0.0/0 |
|