Інгредієнти:
►Кабачки - 3 шт. ►Помідори червоні - 1 шт. ►Морква - 2 шт. ►Перець болгарський - 1 шт. ►Цибуля ріпчаста - 1 шт. ►Часник - 2 зубчики ►Базилік свіжий зелений - 5 листочків ►Кінза - 5 гілочок
Приготування:
Насамперед очистимо кабачки і поріжемо на кубики. Кабачки обсмажуємо на оливковій або рослинній олії до зміни кольору. Тим часом інші овочі миємо, чистимо й подрібнюємо на кубики. Все підготуємо. Тепер в каструлі обсмажуємо цибулю. Потім, з інтервалом в 4-5 хвилин, закидаємо і обсмажуємо овочі - морква, солодкий перець, помідор і даємо цьому тушитися 5 хв. У цей час нарізаємо зелень-кінза і базилік, а також часник. Все це висипати в каструлю. Обсмажені кабачки з'єднуємо з овочами, перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин. Пробуємо на спеції. Подрібнити блендером або прокрутити в м'ясорубці.
bon appetit:)
|