Неділя, 24.11.2024, 10:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Ікра овочева

Ікра кабачкова



Інгредієнти:

►Кабачки - 3 шт.
►Помідори червоні - 1 шт.
►Морква - 2 шт.
►Перець болгарський - 1 шт.
►Цибуля ріпчаста - 1 шт.
►Часник - 2 зубчики
►Базилік свіжий зелений - 5 листочків
►Кінза - 5 гілочок


Приготування:

Насамперед очистимо кабачки і поріжемо на кубики. Кабачки обсмажуємо на оливковій або рослинній олії до зміни кольору. Тим часом інші овочі миємо, чистимо й подрібнюємо на кубики. Все підготуємо. Тепер в каструлі обсмажуємо цибулю. Потім, з інтервалом в 4-5 хвилин, закидаємо і обсмажуємо овочі - морква, солодкий перець, помідор і даємо цьому тушитися 5 хв. У цей час нарізаємо зелень-кінза і базилік, а також часник. Все це висипати в каструлю. Обсмажені кабачки з'єднуємо з овочами, перемішуємо і тушкуємо 5-7 хвилин. Пробуємо на спеції. Подрібнити блендером або прокрутити в м'ясорубці.

bon appetit:)



Категорія: Ікра овочева | Додав: unknown (21.05.2012)
Переглядів: 844 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чебуреки з картоплею і сиром
Млинцеві мішечки з куркою
Пінгвіни з оливок і сиру
Ліниві вареники з сиром
Хрусткі курячі палички
Імбирний чай з полуницею
Відварені креветки
Десерт "Квітка в горщику"
Кавовий торт-мус
Домашнє ягідне морозиво
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua