|
Домашнє ягідне морозиво
Інгредієнти:
Жирний сир - 250 г Вишня - 200 г Смородина - 100 г Цукор - 120г Вершки густі - 200г Мед - 2 ст.л Мигдаль тертий - 2ст.л
Приготування:
Кілька ягід вишні відкласти, інші подрібнити в пюре і змішати його з половиною зазначеної кількості цукру. Сир збити міксером з цукром до консистенції крему. Вершки збити в стійку піну, змішати з сирним кремом. Додати вишневе пюре, половину смородини, вишню що залишилася. Перемішати це все. Форму змастити медом, посипати мигдалем. Зверху викласти сирний крем і прикрасити смородиною. Покласти його на 4-5 годин в морозильну камеру. Перед подачею опустити форму на кілька секунд у гарячу воду, викласти морозиво на блюдо. Полийте медом.
bon appetit:)
|
Категорія: Морозиво | Додав: unknown (27.03.2012)
|
Переглядів: 1032
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|