П`ятниця, 22.11.2024, 12:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Морозиво

Домашнє ягідне морозиво



Інгредієнти:

Жирний сир - 250 г
Вишня - 200 г
Смородина - 100 г
Цукор - 120г
Вершки густі - 200г
Мед - 2 ст.л
Мигдаль тертий - 2ст.л


Приготування:

Кілька ягід вишні відкласти, інші подрібнити в пюре і змішати його з половиною зазначеної кількості цукру.
Сир збити міксером з цукром до консистенції крему.
Вершки збити в стійку піну, змішати з сирним кремом. Додати вишневе пюре, половину смородинивишню
що залишилася. Перемішати це все.
Форму змастити медом, посипати мигдалем.
Зверху викласти сирний крем і прикрасити смородиною.
Покласти його на 4-5 годин в морозильну камеру.
Перед подачею опустити форму на кілька секунд у гарячу воду, викласти морозиво на блюдо. Полийте медом.


bon appetit:)




Категорія: Морозиво | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 1032 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Люля-кебаб
Шоколадний мус
Гарячі бутерброди з шинкою, помідорами і яйцями
Картопляні палички з сиром
Запечені курячі стегенця
Оселедець під шубою
Фінська уха
Бананові оладки
Каліфорнійський курячий салат
Рижик з заварним кремом
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua