Яйця - 2 шт Цукор - 250 г Вершкове масло - 100 г Борошно - 600 г Мед - 2 чайні ложки Сода - 1 ч. л. Крем: Молоко - 1 стакан Яйця - 2 шт Цукор - 1/2 склянки Ванілін - 3 пакетика Борошно - 1-2 столові ложки Вершкове масло - 200 г
Приготування:
Збийте яйця, цукор і мед. Додайте вершкове масло. Поставте цю масу на водяну баню на 20 хв, додайте чайну ложку соди, помішуйте протягом цього часу. Зніміть масу з вогню і всипте борошно. Замішайте тісто. Після тоставне в тепле місце на 1 год. можна в одіяло. Коли тісто настоїться, розділіть на 6-9 рівних частин і розкачайте тоненькі коржі. Випікаємо по черзі в нагрітій до 200 C духовці. Використовуйте качалку щоб корж не порвався коли ви будите класти його на протвінь. Крем:
Масло має бути кімнатної температури і м'яким, перемішуємо його з цукром. Молоко, яйця перемішуємо, додаємо борошно і ванілін. Варимо на повільному вогні, поки маса не загусне. Коли суміш охолоне, додати в неї масло з цукром, ретельно перемішати. Коли наші коржі охолонуть, змастіть їх кремом. Прикрасьте на свій смак. Дайте коржам просочитися, залишивши торт на ніч.