Четвер, 09.05.2024, 19:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Рижик з заварним кремом



Інгредієнти:

Тісто:

Яйця - 2 шт
Цукор - 250 г
Вершкове масло - 100 г
Борошно - 600 г
Мед - 2 чайні ложки
Сода - 1 ч. л.

Крем:
Молоко - 1 стакан
Яйця - 2 шт
Цукор - 1/2 склянки
Ванілін - 3 пакетика
Борошно - 1-2 столові ложки
Вершкове масло - 200 г


Приготування:

Збийте яйця, цукор і мед. Додайте вершкове масло. Поставте цю масу на водяну баню на 20 хв, додайте чайну ложку соди, помішуйте протягом цього часу.
Зніміть масу з вогню і всипте борошно. Замішайте тісто. Після тоставне в тепле місце на 1 год. можна в одіяло. Коли тісто настоїться, розділіть на 6-9 рівних частин і розкачайте тоненькі коржі. Випікаємо по черзі в нагрітій до 200 C духовці. Використовуйте качалку щоб корж не порвався коли ви будите класти його на протвінь.

Крем: Масло має бути кімнатної температури і м'яким, перемішуємо його з цукром. Молоко, яйця перемішуємо, додаємо борошно і ванілін.
Варимо на повільному вогні, поки маса не загусне. Коли суміш охолоне, додати в неї масло з цукром, ретельно перемішати.
Коли наші коржі охолонуть, змастіть їх кремом. Прикрасьте на свій смак.
Дайте коржам просочитися, залишивши торт на ніч.

bon appetit:)


Категорія: Торти | Додав: unknown (04.04.2012)
Переглядів: 1600 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Ролл "Мозаїка"
Біляші
Еклери
Домашня піца
Курка каррі
Крабові палички: склад, калорійність, шкода або користь
Картопля з сиром
Чоко-панкейкі
Тушена гречка з грибами
Адана кебаб (Adana kebab)
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua