Субота, 04.05.2024, 22:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Оселедець під шубою


Інгредієнти:

►Морква 300 г
►Буряк 300 г
►Картопля 300 г
►Сіль 1 ч.л.
►Яйце куряче 2 шт.
►Оселедець солона 500 г
►Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
►Майонез 130 г


Приготування:

Відварити буряк і моркву.
Окремо в підсоленій воді зварити картоплю в мундирі.
Відварити яйця в круту.
Відокремити м'ясо риби від кістки і викласти у форму рівним шаром. Щоб менше возиться з оселедцем купуйте філе.
Порізати півкільцями цибулю. Викласти цибулю зверху на оселедець і промазати його майонезом. Очистити картоплю від шкірки і натерти на тертці наступним шаром, промазати майонезом. Очистити моркву і натерти на тертці зверху картоплі, і знову присмачити майонезом. Очистити буряк і натерти як і попередні овочі, змастити майонезом. Завершальним шаром натерти на дрібній тертці яйця.

bon appetit:)



Категорія: Салати | Додав: unknown (09.05.2012)
Переглядів: 768 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Як вибрати заморожені і свіжі ягоди?
Сирно-банановий крем
Мигдальне какао з безе
Чебуреки з картоплею і сиром
Пишні млинці на молоці
Гарячі бутерброди з шинкою, помідорами і яйцями
Яловичина, запечена з картоплею
Іспанські булочки
Закуска з болгарського перцю
Лазанья з 4 видами сиру
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua