Інгредієнти:
►Морква 300 г ►Буряк 300 г ►Картопля 300 г ►Сіль 1 ч.л. ►Яйце куряче 2 шт. ►Оселедець солона 500 г ►Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт. ►Майонез 130 г
Приготування:
Відварити буряк і моркву. Окремо в підсоленій воді зварити картоплю в мундирі. Відварити яйця в круту. Відокремити м'ясо риби від кістки і викласти у форму рівним шаром. Щоб менше возиться з оселедцем купуйте філе. Порізати півкільцями цибулю. Викласти цибулю зверху на оселедець і промазати його майонезом. Очистити картоплю від шкірки і натерти на тертці наступним шаром, промазати майонезом. Очистити моркву і натерти на тертці зверху картоплі, і знову присмачити майонезом. Очистити буряк і натерти як і попередні овочі, змастити майонезом. Завершальним шаром натерти на дрібній тертці яйця.
bon appetit:)
|