Неділя, 05.05.2024, 23:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Хліб

Триколірний хліб



Інгредієнти:

►Шпинат 200 г
►Борошно пшеничне 960 г
►Дріжджі сухі швидкодіючі 15 г
►Сіль морська 1.5 ч.л.
►Рослинна олія 60 мл
►Перець солодкий червоний (паприка) ½ шт.
►Паприка мелена 1 ч.л.
►Гарбуз мускатний (butternut) 350 г
►Мак 5 г
►Кунжут 5 г
►Кмин ½ ч.л.


Приготування:

Для зеленого хліба потрібно подрібнити у блендері шпинат з невеликою кількістю води (близько 100 мл) і маслом, потім додати пюре в просіяне борошно з дріжджами і сіллю. Замісити тісто і залишити для підйому в теплому місці на годину.

Для червоного хліба в просіяне борошно з дріжджами і сіллю потрібно додати мелену паприку і пюре з бланшованого червоного перцю і води (близько 120 мл). Поставити в тепло для підйому на годину.
Для жовтого хліба пюре із запеченого гарбуза з водою (50-70 мл) влити в просіяне борошно з дріжджами і сіллю. Також дати підійти в теплому місці протягом години.
Візьміть приблизно однакові шматки тіста різного кольору. На присипаній борошном поверхні розкачайте однакові ковбаски.
Верхні кінці ковбасок з'єднайте і сплетіть з них нещільну косичку (на фото косичка трохи плотновата). Кінці закріпіть.
Накрийте хліб рушником і дайте підійти в теплому місці 20-30 хвилин. Потім змочіть верх водою і посипте кожен вид тіста своїм виглядом насіння.

Випікайте в розігрітій до 220°С духовці протягом 30-35 хвилин. Остудіть на решітці і прикрашайте свій стіл!

bon appetit:)




Категорія: Хліб | Додав: unknown (22.03.2013)
Переглядів: 733 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Бізе новорічне "Ялинки"
Імбирні пряники
Гриби з соусом Мадейра
Тост для коханих
Борщ московський
Ірландський шоколадний торт з Гіннесом
Чіпси з лаваша з сиром
Сирні роли з фруктами
Салат-коктейль із креветок
Чебуреки з грибами і сиром
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua