У великій мисці змішайте воду, мед і дріжджі. Залиште на 5 хвилин, щоб дріжджі почали активуватися. Додайте сіль і борошно. Замісити тісто. Миску по краях і тісто змастіть оливковою олією. Закрийте миску харчовою плівкою або рушником і залиште тісто підніматися на годину. Готове тісто розділіть на 2 рівних частини. Скрутіть 2 довгастих багета по довжині дека. Багет можна пару раз перекрутити, щоб вийшов гарний малюнок у фіналі. Викладіть їх на деко, закрийте і залиште в теплому місці ще на 30 хвилин. Духовку нагрійте до 175°С і поставте деко з багетами пектися на 20 хвилин. У цей час тонко наріжте сир. Дістаньте деко з духовки, змастіть багети розтопленим часниковим маслом і поверніть ще на 5-7 хвилин поки хліб не почне золотитися. Вийміть з духовки і дайте охолонути протягом 15 хвилин. Зробіть надрізи по всій довжині багета. Змастіть маслом і покладіть шматочок сиру. Поставте в духовку ще на 3-5 хвилин поки сир не розплавиться. Подавайте негайно.