|
Смажений камамбер
Інгредієнти :
►Сир камамбер - 1 головка (200 г) ►Яєчний білок - 2 шт ►Масло для обсмажування ►Панірувальні сухарі ►Борошно для панірування - 50 г
Приготування :
Головку сиру наріжте трикутничками. У різні ємності висипте сухарі і муку і в окремій мисці злегка збийте білки. Кожен шматочок сиру обваляйте спочатку в борошні, потім у білках, а після в сухарях. Покладіть в холодильник хвилин на 20-30. Дістаньте шматочки з холодильника, обсмажте їх на сковороді на середньому вогні протягом 3-5 хвилин до утворення золотистої скоринки (за бажанням можна і у фритюрі), не дозволяйте сиру розтікатися по сковороді. Подавайте гарячий сир, полив його теплим журавлинним соусом і прикрасивши ягодами.
bon appetit:)
|
Категорія: Гарячі закуски | Додав: unknown (28.03.2012)
|
Переглядів: 803
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|