Інгредієнти:
Для тіста: ►Борошно пшеничне - 500 гр. ►Кефір - 300 гр. ►Сода харчова - 1/2 ч. ложки ►Сіль
Для начинки: ►Сир - 200 гр. ►Сметана - 4 ст. ложки ►Яйце - 1 шт. ►Зелена цибуля - 1 пучок ►Масло вершкове - 50 гр.
Приготування:
Для приготування тіста борошно змішуємо з кефіром, залишивши трішки, щоб загасити соду. Додайте сіль за смаком і гашену соду і замісіть тісто. Тісто скачайте в кулю, накрийте серветкою і залиште на 30 хвилин, щоб набухла клейковина борошна. Готуємо начинку. Сир протріть через сито, додайте дрібно нарізану зелену цибулю, яйце і половину сметани, ретельно перемішайте. З тіста розкачайте корж, викладіть її на деко змащений маслом . На корж покладіть начинку і рівномірно розподіліть її, залишаючи вільними близько 3 см від краю. Краї коржа загорніть і сформуйте бортик, змастіть сметаною. Випікайте диву в духовці при 200°С до утворення рум'яної скоринки
bon appetit:)
|