Неділя, 28.04.2024, 09:56
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Кухні світу » Абхазька кухня

Диву по-абхазьки


Інгредієнти:

Для тіста:
►Борошно пшеничне - 500 гр.
►Кефір - 300 гр.
►Сода харчова - 1/2 ч. ложки
►Сіль

Для начинки:
►Сир - 200 гр.
►Сметана - 4 ст. ложки
►Яйце - 1 шт.
►Зелена цибуля - 1 пучок
►Масло вершкове - 50 гр.


Приготування:

Для приготування тіста борошно змішуємо з кефіром, залишивши трішки, щоб загасити соду.
Додайте сіль за смаком і гашену соду і замісіть тісто.
Тісто скачайте в кулю, накрийте серветкою і залиште на 30 хвилин, щоб набухла клейковина борошна.
Готуємо начинку. Сир протріть через сито, додайте дрібно нарізану зелену цибулю, яйце і половину сметани, ретельно перемішайте.
З тіста розкачайте корж, викладіть її на деко змащений маслом . На корж покладіть начинку і рівномірно розподіліть її, залишаючи вільними близько 3 см від краю. Краї коржа загорніть і сформуйте бортик, змастіть сметаною.
Випікайте диву в духовці при 200°С до утворення рум'яної скоринки

bon appetit:)



Категорія: Абхазька кухня | Додав: unknown (14.06.2012)
Переглядів: 857 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сирні чіпси
Латкес з яблук
Гриби, запечені в горщиках
Бізе новорічне "Ялинки"
Опеньки з картоплею у сметані
Лінивий брізоль
Рис з креветками
Рибні консерви
Лосось запечений під соусом з трав
Смачні котлети!
Категорії розділу
Індійська кухня [1]
Абхазька кухня [1]
Болгарська кухня [1]
Іспанська кухня [1]
Італійська кухня [4]
Мексиканська кухня [2]
Фінська кухня [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua