Понеділок, 01.12.2025, 17:32
Вітаю Вас
Гість
Головна
|
Реєстрація
|
Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!
Головна сторінка
Каталог рецептів
Страви з риби
Смородина на зиму
М'ясні страви
Холодні закуски
Торти
Головна
»
Статті
»
Кухні світу
» Індійська кухня
У категорії матеріалів:
1
Показано матеріалів:
1-1
Сортувати за:
Даті
·
Назві
·
Рейтингу
·
Коментарям
·
Переглядам
Паратхі індійські
Інгредієнти ( 6 коржів):
►125 г цільнозернового борошна
►125 г борошна вищого сорту
►½ ч.л. солі
►100 мл молока
►Топлене масло (у мене вершкове)
Хліб
|
Просмотров:
930
|
Добавил:
unknown
|
Дата:
11.06.2013
|
Комментарии (0)
Випадкові статті
Екологічно чисте молоко
Салат "Грибний пеньок"
Яблучне варення з волоськими горіхами
Домашня Фанта
Міні-бутерброди з червоною ікрою та креветками
Помідори в соку агрусу з хріном на зиму
Варення-асорті з малини і смородини
Користь і шкода грибів
Сорти капусти. Як вибрати капусту?
Лазанья з сьомгою
Категорії розділу
Індійська кухня
[1]
Абхазька кухня
[1]
Болгарська кухня
[1]
Іспанська кухня
[1]
Італійська кухня
[4]
Мексиканська кухня
[2]
Фінська кухня
[1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика
Онлайн всього:
1
Гостей:
1
Користувачів:
0
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua