Четвер, 02.05.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Хліб

Паратхі індійські


Паратхі-один з найпопулярніших видів хліба в Індії. Коржі подають гарячими до будь-яких страв замість хліба. Коржі виходять шаруватими і дуже смачними. У них можна загорнути начинку або вмочати в соус


Інгредієнти ( 6 коржів):

►125 г цільнозернового борошна
►125 г борошна вищого сорту
►½ ч.л. солі
►100 мл молока
►Топлене масло (у мене вершкове)


Приготування:

У глибоку миску просіяти обидва види борошна з сіллю.
Влити молоко і близько 50 мл води, вимісити тісто. Дати тісту відпочити 15 хвилин.
Розділити тісто на 6 частин і кожну розкачати в корж. Покласти на корж 2 чайних ложки олії (на одну половину), посипати ½ ч.л. цільнозернового борошна і згорнути її трубочкою.
Трубочку згорнути спіралькою і знову розкачати в тонкий корж.
Коржі смажити на невеликій кількості олії по 2 хвилини з кожного боку. Щоб коржик не піднімалися, злегка приминати її виделкою.
Подавати коржі гарячими.
Якщо ви не подаєте паратхі до столу відразу після приготування, загорніть їх у тканину, щоб вони залишалися теплими.

bon appetit:)


Категорія: Хліб | Додав: unknown (11.06.2013)
Переглядів: 876 | Коментарі: 4 | Теги: індійська кухня, парахті, Паратхі індійські | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Запечені курячі стегенця
Заморожений фруктовий салат з йогуртом
Картопляна тортілья
Малосольні огірки
Котлета по-Київськи
Ванільний торт з вишневим лікером
Бутерброд - гриль Капрезе
Торт зі згущеним молоком "Солодка фантазія"
Грибний суп з сиром
Угорський торт "Добош"
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua