Четвер, 21.11.2024, 17:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Соуси

Сирний соус до печива


Інгредієнти:

►Сир (переважно суміш твердого і м'якого сиру) - 230 г
►Суха гірчиця - 1 ч. л.
►Пиво - 1/2 чашки
►Вершкове масло (розм'якшене) - 1/2 чашки
►Вустершірскій соус - 1 ч. л.
►Кориця - 1/2 ч. л.
►Копчена паприка - 1/2 ч. л.
►Мелений чорний перець - щіпка
►Топлене масло - 2 ст. л.


Приготування:

Натріть сир. Додайте гірчицю. Залийте пиво, гарненько перемішайте і залиште на кілька годин при кімнатній температурі, поки сир не стане м'яким. У блендер викладіть сирну суміш і додайте розм'якшене вершкове масло. Змішайте до однорідного стану. Додайте вустершірскій соус, копчену паприку, перець і корицю. Гарненько все перемішайте. Помістіть отриману суміш в баночку, ретельно притисніть ложкою, щоб прибрати повітря. Виливаємо зверху топлене масло. Отриманий соус ви можете зберігати в холодильнику тиждень. Перед подачею дайте соусу нагрітися до кімнатної температури. Подавати можна до крекеру або тостів.

bon appetit:)



Категорія: Соуси | Додав: unknown (09.05.2012)
Переглядів: 836 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Імбирний чай з полуницею
Соус до риби
Конвертики з грибами
Борщ московський
Рулет з лаваша в грецькому стилі
Сирні кубики
Баклажани по-грецьки
Сальса
Бананові млинці з полуничним соусом
Горбуша під сиром
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua