Інгредієнти:
►Сир (переважно суміш твердого і м'якого сиру) - 230 г ►Суха гірчиця - 1 ч. л. ►Пиво - 1/2 чашки ►Вершкове масло (розм'якшене) - 1/2 чашки ►Вустершірскій соус - 1 ч. л. ►Кориця - 1/2 ч. л. ►Копчена паприка - 1/2 ч. л. ►Мелений чорний перець - щіпка ►Топлене масло - 2 ст. л.
Приготування:
Натріть сир. Додайте гірчицю. Залийте пиво, гарненько перемішайте і залиште на кілька годин при кімнатній температурі, поки сир не стане м'яким. У блендер викладіть сирну суміш і додайте розм'якшене вершкове масло. Змішайте до однорідного стану. Додайте вустершірскій соус, копчену паприку, перець і корицю. Гарненько все перемішайте. Помістіть отриману суміш в баночку, ретельно притисніть ложкою, щоб прибрати повітря. Виливаємо зверху топлене масло. Отриманий соус ви можете зберігати в холодильнику тиждень. Перед подачею дайте соусу нагрітися до кімнатної температури. Подавати можна до крекеру або тостів.
bon appetit:)
|