Понеділок, 16.06.2025, 15:54
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

Бульйон з овочами в горщику



Інгредієнти:

►курча - 300 грам
►морква - дві штуки.
►ріпа - дві штуки.
►цибуля - одна штука.
►капуста - 300 грам
►масло вершкове - 20 грам
►бульйон курячий - 1,5 л


Приготування:

У горщик покладемо сирого курчати, моркву, ріпу, нарізані часточками, цибулю і капусту, попередньо бланшовану. Горщик з овочами і курчам заллємо прозорим бульйоном, додамо розтоплене вершкове масло, закриємо кришкою і поставимо в духовку на 35-40 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Бульйони | Додав: unknown (28.06.2013)
Переглядів: 667 | Теги: Бульйон з овочами в горщику | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Галушки сирні зі шкварками
Рисовий пудинг
Бананові млинці з полуничним соусом
Салат з бринзи та помідорів
Італійські фрикадельки
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Міні-млинці з лососем і сметанним кремом
Домашній хліб в духовці
Десерт "Інь-Янь"
Салат фруктовий з морквою
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua