Вівторок, 26.11.2024, 02:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Рецепт баклажанів для салату


Інгредієнти:

►4 кг баклажанів,
►1 головка часнику,
►5 шт. перцю чорного горошком.

Маринад:
►4 л води,
►1,5 ст. фруктового оцту,
►1,5 ст. рослинної олії,
►1 ст. цукру,
►0,5 ст. солі.


Приготування:

Баклажани відваріть цілими протягом 10-15 хвилин. На дно кожної банки покладіть 1-2 зубчики часнику, горошини чорного перцю, зверху - баклажани. Для маринаду воду, в якій відварювали баклажани, оцет, рослинне масло, цукор і сіль перемішайте і доведіть до кипіння. Залийте баклажани гарячим маринадом. Стерилізують протягом 10-15 хвилин. Закатати кришками. При подачі на стіл додайте майонез, часник і дрібно нарізану моркву. Вийде надзвичайно смачно! Або ж, наприклад, ще один варіант салату: баклажани змішайте з 1 цибулиною, нарізаною півкільцями і обсмажену, додайте 2 ст. ложки сметани і 2 зубчики часнику. Зверху посипте зеленню.

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (26.07.2013)
Переглядів: 1019 | Теги: баклажани для салату, Рецепт баклажанів, баклажани на зиму | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат з курячої печінки та овочів
Картопля "Дофін", запечена під сиром
Сальса
Йогуртовий торт
Малиновий чізкейк
Овочева запіканка
Гарячі бутерброди з шинкою, помідорами і яйцями
Омлет з сьомгою і оливками
Запечена картопля
Бананові млинці з полуничним соусом
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua