Інгредієнти:
►Картопля - 500 гр. ►Печериці - 200 гр. ►Цибуля - 1 шт. ►Яйця - 2 шт. ►Борошно - 1 \ 4-0.5 склянки ►Сіль, перець за смаком
Приготування:
Картоплю відваріть в шкірці, остудіть, натріть на терці. Гриби почистіть, поріжте дрібно, цибулину поріжте дрібними кубиками. Обсмажте гриби з цибулею на розігрітій рослинній олії, додайте до картоплі, додайте яйця, сіль, перець і борошно, розмішайте, повинно вийти густе і в'язке тісто. Закип'ятіть воду в каструлі, додайте сіль і лавровий лист, мокрими руками формуйте великі кульки і обережно опустіть в киплячу воду, щоб галушки не прилипли до дна каструлі трохи їх помішуйте ложкою, після того як вони спливуть варити ще 3-4 хвилини. Готові галушки розкладіть на тарілки, подавайте зі сметаною.
bon appetit:)
|