Понеділок, 25.11.2024, 12:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Картопляні кнедлики з грибами


Інгредієнти:

►Картопля - 500 гр.
►Печериці - 200 гр.
►Цибуля - 1 шт.
►Яйця - 2 шт.
►Борошно - 1 \ 4-0.5 склянки
►Сіль, перець за смаком


Приготування:

Картоплю відваріть в шкірці, остудіть, натріть на терці. Гриби почистіть, поріжте дрібно, цибулину поріжте дрібними кубиками. Обсмажте гриби з цибулею на розігрітій рослинній олії, додайте до картоплі, додайте яйця, сіль, перець і борошно, розмішайте, повинно вийти густе і в'язке тісто.
Закип'ятіть воду в каструлі, додайте сіль і лавровий лист, мокрими руками формуйте великі кульки і обережно опустіть в киплячу воду, щоб галушки не прилипли до дна каструлі трохи їх помішуйте ложкою, після того як вони спливуть варити ще 3-4 хвилини.
Готові галушки розкладіть на тарілки, подавайте зі сметаною.

bon appetit:)



Категорія: Гарніри | Додав: unknown (22.05.2012)
Переглядів: 912 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Грецька закуска «Tzatziki»
Блакитна лагуна
Апельсинові цукати в шоколаді
Сендвіч
Як вибрати какао?
Домашнє ягідне морозиво
Ікра кабачкова
Брускетта
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Чізкейк з полуницею і кокосом
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua