Неділя, 28.04.2024, 18:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Бананово-карамельний десерт з кремом


Інгредієнти:

►Банан - 2 шт.
►Карамельний соус
►Збиті вершки

Для крему:
►Цукор - 2/3 склянки
►Крохмаль - ¼ склянки
►Сіль - ½ чайної ложки
►Молоко - 3 склянки
►Яйце - 2 шт.
►Вершкове масло - 2 столових ложки
►Ванілін - 1 столова ложка
►Печиво або несолоні крекери - 10 шт.
►Вершкове масло - 70 гр.
►Цукор - 1 столова ложка


Приготування:

Крем:
У мисці збийте яйця виделкою. Цукор, крохмаль і сіль змішайте в невеликій каструльці. Поступово влийте молоко і, помішуючи, поставте на середній вогонь до загусання. Доведіть до кипіння. Продовжуйте готувати ще близько хвилини.
Додайте пару столових ложок цієї суміші в миску з яйцями і негайно швидко і ретельно перемішайте, щоб яйця не скрутилися. Потім перелийте збиті (підготовлені) яйця назад в кастрюлю. Покладіть на маленький вогонь і близько хвилини дайте покипіти, періодично помішуючи.
Зніміть з вогню, додайте вершкове масло і ванілін. Залиште остигати. Коли каструля охолола, поставте її в холодильник для повного охолодження (можна закрити харчовою плівкою, щоб не утворилася плівка з пінки).
Печиво подрібніть в пластиковому пакеті, а потім крихту змішайте в мисці з цукром і розтопленим маслом. Викладіть щільним рівним шаром на деко і поставте в розігріту до 175°С духовку на 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Остудіть.

Викладаємо:
1. Викладіть по 2 столових ложки спеченої крихти в порційну креманку. Меншим за діаметром келихом чи склянкою спресуйте основу, щоб вийшов твердий рівний шар.
2. Викладіть шар охолодженого приготованого крему.
3. Пару кружечків банана.
4. Закрийте банани шаром збитих вершків.
5. Зверху присипте ще трохи крихтою і збризніть карамеллю.
6. Повторіть ще раз крем-банани-збиті вершки-крихта і карамель.

Подавайте негайно або поставте в холодильник на час до 3 годин. Перед подачею прикрасьте шматочком банана.

bon appetit:)



Категорія: Десерти | Додав: unknown (14.08.2012)
Переглядів: 1565 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Картопляні герцогині
Тонке тісто для піци
Буженина за 10 хвилин
Салат з курки по-китайськи
Сирники з Фетою
Смажена картопля в духовці зі спеціями
Запечені гриби з сиром і помідорами
Джаджик
Як вибрати каструлю?
Канапе на шпажках
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua