Інгредієнти:
►Рослинна олія ►75 гр. подрібненої цибулі ►60 гр. нежирної шинки, порізаної невеликими шматочками ►45 гр. тертого знежиреного сиру чеддер ►2 ст. л. рубленої свіжої зеленої цибулі ►1/8 ч. л. сушеного тим'янe ►1/8 ч. л. чорного перцю ►4 яєчних білків ►1 яйце
Приготування:
Нагрійте великий антипригарний сотейник на середньому вогні і змастіть його рослинною олією. Покладіть цибулю і обсмажуйте 2 хвилини, поки вона не стане м'яка. Додайте шинку і смажте ще близько 3 хвилин. Зніміть сотейник з вогню і охолоджуйте протягом 5 хвилин. Інші компоненти з'єднайте у великій мисці і збийте вінчиком. Додайте охолоджену суміш з шинки і знову збийте вінчиком. Викладіть ложкою суміш в 24 формочки для мафінів, змащених олією.
Запікайте в духовці при 180°C близько 20 хвилин.
bon appetit:)
|