Неділя, 28.04.2024, 08:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Грибні

Тушена гречка з грибами


Інгредієнти:

►Гриби - 350-400 гр.
►Гречка - 1 склянка
►Окріп - 2 склянки
►Морква - 1 шт.
►Цибуля - 1 шт.
►Сіль за смаком


Приготування:

Гречку перебрати, промити у холодній воді, перекласти в каструльку, залити окропом і накрити кришкою, поки відставити на бік.
Гриби обсмажити до золотистого кольору з цибулею та морквою натертій на тертці.
Духовку розігріти на 180°С.
В жароміцну форму викласти гречку з водою, зверху розподілити гриби разом з маслом в якому вони обсмажувалися, форму накрити кришкою або затягнути фольгою.
Поставити в духовку на 1 годину.

bon appetit:)



Категорія: Грибні | Додав: unknown (25.06.2012)
Переглядів: 1048 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Пельмені
Гаспачо
Торт "Raffaello"
Солянка збірна м'ясна
Міні-бутерброди з червоною ікрою та креветками
Гарячі піца-бутерброди
Як вибрати тефлонову сковороду?
Хрусткі курячі палички
Картопля з сиром
Булочки з волоським горіхом і оливками
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua