П`ятниця, 22.11.2024, 19:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Рецепт баклажанів з квасолею


Інгредієнти:

►10 шт. баклажанів (тоненьких і довгих),
►200 г ріпчастої цибулі,
►10 середніх морквин,
►10 болгарських солодких перців,
►2-4 ст. відвареної квасолі,
►1 л томатного соку,
►1 велика головка часнику,
►0,5 ст. рослинної олії,
►2 ст. ложки оцту,
►по 1 ст. ложці солі й цукру.


Приготування:

Баклажани наріжте кубиками і обсмажте. Цибулю і моркву також обсмажте до золотистого кольору. Все змішайте. Додайте сіль, цукор, оцет і добре вимішайте. Потім залийте томатним соком і кип'ятіть на повільному вогні протягом 15 хвилин. Покладіть в суміш нарізаний соломкою перець і квасолю, попередньо відварену до напівготовності, і варіть ще 30 хвилин. За 5 хвилин до кінця варіння в суміш додайте товчений часник. Викладіть в стерилізовані банки і закатати кришками.

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (26.07.2013)
Переглядів: 2071 | Теги: Рецепт баклажанів, баклажани з квасолею, баклажани на зиму | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Рибні консерви
Булочки з сирною начинкою
Закуска з лосося та сиру
Користь і шкода кави. Вплив кави на організм людини
Омлет з сиром
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Шоколадні оладки
Зрази по-чеськи
Фруктовий лід з ананаса, полуниці і лайма
Суп із сиру стілтон
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua