Інгредієнти:
►10 шт. баклажанів (тоненьких і довгих), ►200 г ріпчастої цибулі, ►10 середніх морквин, ►10 болгарських солодких перців, ►2-4 ст. відвареної квасолі, ►1 л томатного соку, ►1 велика головка часнику, ►0,5 ст. рослинної олії, ►2 ст. ложки оцту, ►по 1 ст. ложці солі й цукру.
Приготування:
Баклажани наріжте кубиками і обсмажте. Цибулю і моркву також обсмажте до золотистого кольору. Все змішайте. Додайте сіль, цукор, оцет і добре вимішайте. Потім залийте томатним соком і кип'ятіть на повільному вогні протягом 15 хвилин. Покладіть в суміш нарізаний соломкою перець і квасолю, попередньо відварену до напівготовності, і варіть ще 30 хвилин. За 5 хвилин до кінця варіння в суміш додайте товчений часник. Викладіть в стерилізовані банки і закатати кришками.
bon appetit:)
|