Також: - Чашка шоколадних чіпсів (плитка темного шоколаду) - 1 ч.л. шортенінгів (кулінарного жиру або рослинного масла) - Арахісове масло (близько 1 чашки) - Арахіс або пекан для прикраси
Приготування:
Всі інгредієнти для печива скласти у велику миску і за допомогою гвинтових насадок міксера перемішати до однорідної маси. Поставити тісто в холодильник на 2 години, поки з нього не можна буде ліпити кульки. Духовку розігріти до 180°С. З тіста зліпити кульки діаметром 2 см. Викласти на сухе деко на великій відстані один від одного. Пекти протягом 10 хвилин. Вийняти з духовки, остудити трохи, перекласти на решітку і остудити остаточно. Шоколад і шортенінг розтопити в мікрохвильовці протягом хвилини, перемішати, щоб розтанули всі грудочки. За допомогою ложки покрити половинки печива шоколадом, посипати горіхами. Викласти на пергамент і дати шоколаду застигнути. Не переборщити з жиром, інакше шоколад не застигне і буде липнути до рук. Коли шоколад охолоне, половинку печива змастити арахісовим маслом, накрити другою половинкою (шоколадом зовні), приклеїти половинки один до одного.