Інгредієнти:
►Яйця - 5 шт. ►Свинина - 200 гр. ►Червона цибуля - 1 шт. ►Картопля - 1 шт. ►Сир Пармезан - 150 гр. ►Вершки 20% - 150 мл ►Помідори "Черрі" - 200 гр. ►Рослинна олія ►Зелень ►Сіль, спеції
Приготування:
Картоплю відварити в злегка підсоленій воді, близько 10хв. Свинину нарізати на маленькі шматочки. Цибулю подрібнити. На рослинній олії обсмажити цибулю і свинину, посолити, поперчити. Нарізати картоплю на тонкі пластинки. Подрібнити зелень. Сир натерти на тертці. Яйця збити віночком, додати вершки, половину тертого сиру, зелень, посолити. У форму викласти картоплю, зверху свинину, залити яєчною сумішшю, викласти поверх черрі і посипати сиром. Випікати в духовці при 180°С 20-25хв.
bon appetit:)
|