Інгредієнти:
►Середня пекінська капуста - 1 шт. ►По 200 гр. креветок (варені, неочищені) та печериць ►Морква - 120 гр. ►Солодка паприка - 1 шт. ►Невеликий гострий перчик - 1 шт. ►Пару см кореня імбиру ►Бренді - 1 ст.л. ►1 +1 соєвого і устричного соусів (або тільки соєвий) ►Пару пучків цукру
Приготування:
У вок (або сковороду) закидаємо подрібнений гострий перчик, тертий імбир і швидко обсмажуємо, буквально хвилину, а то й менше. Далі додаємо довгою соломкою терту моркву і порізану тій же соломкою паприку та трохи рослинної олії. Обжарте кілька хвилин і викладіть в миску. В сковороду знову додайте трохи олії і порізані тонкими скибочками гриби + бренді.Жаримо помішуючи пару хвилин і викладаємо до овочів. Капусту розібрати на листя, видалити качан (частково вирізала тверду частину) і нашаткувати полосками. После всіх капустяних вирізань у мене залишилося 270 гр чистої ваги. Трохи масла й обсмажуємо хвилини 3. Після чого додаємо всі овочі, очищені креветки, соуси, цукор, перемішуємо і прогріваємо на невеликому вогні кілька хвилин. Присипте блюдо злегка обсмаженим кунжутом і насолоджуйтеся!
bon appetit:)
|