Інгредієнти:
►6 курячих грудок ►Гриби - 450 гр. ►Пару зубчиків часнику, видавити ч / з Часничниці ►Маленька цибулина, нарізана ►Сіль і перець ►Швейцарський сир - 225 гр., нарізаний ►Свіжий естрагон
Маринад: ►Сік і цедра 2 лимонів ►Італійські спеції - 1 столова ложка ►Часник - 2 столових ложки, видавити ч / з Часничниці ►Коричневий цукор - ¼ склянки ►Бальзамічний оцет - ¼ склянки ►Яблучний оцет - ¼ склянки ►Вустерський соус - 1 столова ложка ►Дижонська гірчиця - ½ столової ложки ►Оливкова олія - ½ склянки ►Сіль - 1 чайна ложка ►Перець - ½ чайної ложки
Приготування:
Змішайте всі інгредієнти для маринаду до однорідної маси. Духовку нагрійте до 190°С. Викладіть курку в пакет з замком, викладіть весь маринад (але збережіть ½ склянки) і курку. Замочіть на 20 хвилин поки будете готувати гриби. Обсмажте на сковороді цибулю, часник на оливковій олії. Викладіть гриби, посоліть і поперчіть і тушкуйте до готовності грибів. Надріжте грудки уздовж, але не розрізайте повністю, викладіть гриби і шматок сиру, присипте естрагоном. Закріпіть грудки зубочисткою, щоб начинка не випадала. Обсмажте по пару хвилин на сковороді грудки з обох сторін на оливковій олії, а потім перекладіть їх в блюдо і закрийте фольгою. Випікайте в розігрітій до 190°С духовці близько 10 хвилин (до готовності).
bon appetit:)
|