Четвер, 02.05.2024, 20:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Холодні закуски

Чіпси з тонкого лаваша



Інгредієнти (на 1 велику миску чіпсів):
2 тонких коржі-лаваша
100-150 мл олії
0.5 ч. л. сухого базиліка
0.5 ч. л. сухого майорану
0.5 ч. л. сухої меленої паприки
0.5 ч. л. сухого часнику
0.5 ч. л. солі


Приготування:

Розігрійте духовку до 220С.
Лаваш наріжте невеликими шматочками - квадратами, трикутниками - як захочете. Викладайте їх на протвінь, додайте всі приправи і олію. А тепер добре перемішайте, так, щоб кожен шматочок добре змішався з олією та спеціями.
Запікайте 5-7 хвилин в розігрітій до 220С.
Краще всього, якщо чіпси викладете в один шар на лист. Але це не завжди вдається зробити, тому що коржів багато, духовка одна. Викладайте всі коржі відразу, а в процесі запікання кілька кілька разів перемішайте їх, міняючи місцями ті, що були зверху і вже підсохли, з тими, що опинилися під ними.
В результаті всі чіпси рівномірно запікаються до дивовижного хрускоту і приємного кольору.

bon appetit:)


Категорія: Холодні закуски | Додав: unknown (28.03.2012)
Переглядів: 775 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Апельсинова кава
Рулети з індички з сиром
М'ятне молоко
Котлети по-київськи із сиром
Смажені кільця кальмара
Ароматне масло з травами
Горбуша запечена в духовці
Млинці з беконом
Сирні роли з фруктами
Тости на сніданок
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua