Інгредієнти (на 1 велику миску чіпсів): 2 тонких коржі-лаваша 100-150 мл олії 0.5 ч. л. сухого базиліка 0.5 ч. л. сухого майорану 0.5 ч. л. сухої меленої паприки 0.5 ч. л. сухого часнику 0.5 ч. л. солі Приготування:
Розігрійте духовку до 220С. Лаваш наріжте невеликими шматочками - квадратами, трикутниками - як захочете. Викладайте їх на протвінь, додайте всі приправи і олію. А тепер добре перемішайте, так, щоб кожен шматочок добре змішався з олією та спеціями. Запікайте 5-7 хвилин в розігрітій до 220С. Краще всього, якщо чіпси викладете в один шар на лист. Але це не завжди вдається зробити, тому що коржів багато, духовка одна. Викладайте всі коржі відразу, а в процесі запікання кілька кілька разів
перемішайте їх, міняючи місцями ті, що були зверху і вже підсохли, з
тими, що опинилися під ними. В результаті всі чіпси рівномірно запікаються до дивовижного хрускоту і приємного кольору.