Понеділок, 29.04.2024, 22:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Пиріжки

Повітряні пиріжки


Інгредієнти:

Тісто:
►Дріжджі пресовані - 25 гр.
►Молоко тепле - 100 мл.
►Сіль-2/3 ч. л.
►Цукор-1/2 ч. л.
►Вода кип'ячена - 400 мл.
►1 яйце
►Рослинна олія-4 ст. ложки в тісто + ще для обсмажування пиріжків.
►Борошно (просіяне через сито) - 750 гр.
Начинка може бути будь-яка.

Приготування начинки:

-Для картопляної начинки: 350 гр. товченої картоплі (Картоплю відварити, воду злити, потовкти, додати 100 мл. гарячого кип'яченого молока і 50 гр. обсмаженої на вершковому маслі ріпчастої цибулі (попередньо подрібненої), перемішати до однорідної маси).

-Для начинки з цибулею і яйцем: 4 яйця, зварених круто, 100 гр. зеленої цибулі. Все дрібно порубати, змішати.


Приготування:

У велику миску влити тепле молоко (не гаряче), додати дріжджі, кип'ячену воду, яйце - перемішати віночком.
Потім всипати просіяне борошно. Добре перемішати, до однорідності. Тісто має бути м'яким, податливим, добре розмішаним, злегка липнути до рук при замісі.

Тісто накрити целофановим пакетом, потім рушником і відставити убік (краще поставити на теплу грілку або в тепле місце). Коли тісто підніметься-ретельно вимісити, після того, як тісто підніметься вдруге-приступаємо до випічки пиріжків.

Поки тісто піднімається, робимо начинку, а можна приготувати її і заздалегідь. Відділяємо третю частину тіста від основної маси, на присипаному борошном столі розкачуємо тісто в джгут, нарізаємо на шматочки. Зрізи тіста злегка обваляти в борошні.

Начинку (приблизно 1 ст.л.) поміщаємо в центр шматочка тіста, защипуємо краї, надаємо овальну форму. Викласти пиріжки "швом вниз" на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажити на помірному вогні до золотистого кольору.

bon appetit:)



Категорія: Пиріжки | Додав: unknown (15.11.2012)
Переглядів: 889 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Лосось з брокколі під сиром
Домашнє ягідне морозиво
Омлет з сьомгою і оливками
Сирні роли з фруктами
Запечені яйця з беконом і помідорами
Рослинні масла
Пишні млинці на молоці
Піца з куркою і грибами
Як вибрати та приготувати курку
Мокка фрапучіно
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua