Субота, 04.05.2024, 23:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Великодні рецепти

Паска сирна



Інгредієнти:

►1 кг сиру (9-20%)
►200 г вершкового масла
►5 яєць
►400 мл вершків (10-20%)   
►200 гр. цукру
►паличка ванілі або 1 ч.л. ванільного цукру
►100 гр. горіхів (будь-яких за смаком)
►100 гр. родзинок
►100 гр. цукатів


Приготування:

Сир протерти через сито, або пропустити через м'ясорубку. Додати розм'якшене (Не топлене) масло, перемішати. Паличку ванілі розрізати.
Вийняти насіння. Яйця збити з цукром. Додати вершки, перемішати. Додати насіння ванілі (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі). Поставити масу на середній вогонь, довести до кипіння і варити, при постійному помішуванні, поки маса не почне густіти (я варила 3 хв після закипання).
Потім цього масу трохи остудити. Горіхи дрібно порубати. Якщо цукати великі, їх треба нарізати. Змішати сир, цукати, горіхи, родзинки (ізюм попередньо треба вимити і висушити). У сир додаємо яєчну масу, перемішати. форму для паски застелити марлею, складеною в 2-3 шари.
Краї марлі повинні звисати. Викласти сирну масу в форму.
Якщо форми немає, можна використовувати новий квітковий горщик або друшляк. Краї загорнути. Форму поставити в тарілку або миску, так як буде стікати сироватка. покласти вантаж (я використала 3-х літрову банку, наповнену водою, банку закрила кришкою).
Форму разом з вантажем поставити в холодильник на 12 годин. Потім краї марлі прибрати, форму перевернути, прибрати марлю.
Прикрасити паску за смаком.

bon appetit:)


Категорія: Великодні рецепти | Додав: unknown (26.04.2013)
Переглядів: 733 | Теги: Паска сирна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Борщ по-полтавськи
Легкий літній чізкейк з ягодами
Зрази по-чеськи
Як вибрати тефлонову сковороду?
Салат "Грибний пеньок"
Сирні роли
Чебуреки
Виноград в шоколаді
Салат "Венеція"
Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua