Інгредієнти:
►1 кг курячого філе ►500 гр листкового тіста дріжджового ►150 гр вершкового масла ►1 пучок кропу ►0,5 пучка петрушки ►0,5 пучка кинзи ►1 ч.л. соку лимона ►Сіль, перець за смаком ►Олія для змащування деко
Приготування:
Куряче філе нарізати як на відбивні, відбити злегка, посолити, поперчити. Окремо приготувати начинку. Розм'якшене вершкове масло, змішати з дрібно нарізаною зеленню, з соком лимона, поперчити, після за смаком і ретельно перемішати.
Загортаємо начинку в відбивні, надаючи форму ковбаски. Потім разкатане листкове тісто ріжемо на смужки шириною приблизно 4-5 см. Загортаємо рулети в слойку по спіралі, змащуємо збитим яйцем і ставимо в духовку випікати на 35-40 хвилин при температурі 180°С
bon appetit:)
|