►цедра 1 мандарина ►червоне сухе вино - 750 мл ►малина - 700 г ►коричневий цукор - 450 г ►апельсиновий лікер - 5 ст. л.
Приготування:
Ягоди покласти в миску, розім'яти дерев'яною ложкою. Додати 3 ст. л. вина і апельсинову цедру. Накрити і поставити в холодильник на 3 дні. Процідити ягідну суміш через дрібне сито у велику каструлю. Всипати цукор. Влити вино, що залишилося, на невеликому вогні довести до кипіння, постійно розмішуючи. Додати апельсиновий лікер і зняти з вогню. Перелити напій в підготовлені пляшки і закупорити. Рекомендується до вживання через тиждень. Зберігати лікер в темному прохолодному місці можна до 3 місяців.