Інгредієнти:
►Горбуша - 1 кг ►Сир - 200 гр. ►Майонез 30% ►Сіль ►Перець ►Лимонний сік
Приготування:
Рибу нарізати на стейки, товщиною близько 1,5-2 см. Посоліть і поперчіть з обох сторін кожного шматочка. Форму, в якій будете запікати, вистелити фольгою. Духовку розігріти до 200°C. Філе викласти на тарілку і з одного боку скропити лимонним соком. Потім цією, змоченою стороною, покласти у форму. Зверху рибу змастити майонезом. Сир натерти на дрібній тертці. Присипати зверху на майонез. У духовці температуру зменшити до 180 ° C і випікати рибу близько 30-40 хвилин, поки сир не зарум'яниться. А ще краще готовність перевіряти вилочкою.
bon appetit:)
|