Неділя, 28.04.2024, 23:11
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Горбуша під сиром


Інгредієнти:

►Горбуша - 1 кг
►Сир - 200 гр.
►Майонез 30%
►Сіль
►Перець
►Лимонний сік


Приготування:

Рибу нарізати на стейки, товщиною близько 1,5-2 см. Посоліть і поперчіть з обох сторін кожного шматочка. Форму, в якій будете запікати, вистелити фольгою. Духовку розігріти до 200°C.
Філе викласти на тарілку і з одного боку скропити лимонним соком. Потім цією, змоченою стороною, покласти у форму. Зверху рибу змастити майонезом. Сир натерти на дрібній тертці. Присипати зверху на майонез. У духовці температуру зменшити до 180 ° C і випікати рибу близько 30-40 хвилин, поки сир не зарум'яниться. А ще краще готовність перевіряти вилочкою.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 724 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Запечені курячі стегенця
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Бананово-карамельний десерт з кремом
Курячий Строганов
Печена картопля з сиром
Пиріжки за п'ять хвилин
Салат по-французьки
Борщ волинський
Млинці з беконом
Картопляні зрази з грибами
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua