Інгредієнти:
Для млинців: ►120г борошна ►250мл молока ►125мл води ►50г цукру ►2 яйця ►Щіпка солі ►Рослинна олія
Для начинки: ►6 яблук ►20мл лимонного соку ►1 ст.л. цедри ►1/2 ч.л. кориці ►2 ст.л вершкового масла ►70г цукру ►250мл сметани ►3 ст.л. цукрової пудри
Приготування:
Змішуємо спочатку тісто для млинців, для цього у великій посудині змішайте разом борошно, молоко, цукор, воду, яйця і сіль. Перемішуємо все до однорідності. Потім з отриманого тесту смажимо млинці. Нарізаємо яблука кубиками, перемішуємо їх з корицею, лимонним соком і цедрою. Розтоплюємо вершкове масло і додаємо цукор. Коли суміш стане однорідно-коричневого кольору, робимо вогонь тихіше і додаємо яблука. Трохи готуємо, добре все перемішуючи. Знімаємо з вогню і подаємо до млинців. В якості заправки можна використовувати сметану або вершки змішані з цукром!
bon appetit:)
|