Один апельсин залишити цілим, а два розрізати на 4 частини (мені захотілося нашаткувати). Лимон розрізати на 4 частини. Шматочок імбиру очистити і розрізати навпіл. В шкірку цілого апельсина увіткнути гвоздички, рівномірно розподіляючи їх по всій поверхні апельсина. У каструлю укласти цілий апельсин з гвоздикою, шматочки апельсинів, лимона, імбир, родзинки, корицю (не було паличок, тому була мелена). Влити вино. Поставити каструлю на невеликий вогонь. Всипати цукор. Добре перемішати. Нагрівати, помішуючи, до температури 70-80°С (тобто не давати закипіти). Кип'ятити вино не можна! Як тільки з'явиться пар і з поверхні зникне світла пінка, зняти глінтвейн з вогню. Накрийте і залиште глінтвейн на 20-30 хвилин. Потім розлийте глінтвейн в гуртки або келихи з ручкою з теплостійкого скла. Смачнішого я не пробувала. Він поставив на ноги навіть тих хто хворів :)