Неділя, 24.11.2024, 13:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Глінтвейн

Глінтвейн з імбиром і родзинками



Інгредієнти:

►Вино червоне сухе -1,5 л (2 пляшки)
►Апельсини - 3 шт
►Гвоздика-15шт.
►Лимон - 1шт.
►Цукор - 5-6ст.л (120-150г)
►Кориця - 2 палички (по 4-5см)
►Імбир - шматочок 5 см
►Ізюм-50г


Приготування:

Один апельсин залишити цілим, а два розрізати на 4 частини (мені захотілося нашаткувати). Лимон розрізати на 4 частини. Шматочок імбиру очистити і розрізати навпіл. В шкірку цілого апельсина увіткнути гвоздички, рівномірно розподіляючи їх по всій поверхні апельсина. У каструлю укласти цілий апельсин з гвоздикою, шматочки апельсинів, лимона, імбир, родзинки, корицю (не було паличок, тому була мелена). Влити вино.
Поставити каструлю на невеликий вогонь. Всипати цукор. Добре перемішати. Нагрівати, помішуючи, до температури 70-80°С (тобто не давати закипіти). Кип'ятити вино не можна! Як тільки з'явиться пар і з поверхні зникне світла пінка, зняти глінтвейн з вогню.
Накрийте і залиште глінтвейн на 20-30 хвилин. Потім розлийте глінтвейн в гуртки або келихи з ручкою з теплостійкого скла. Смачнішого я не пробувала. Він поставив на ноги навіть тих хто хворів :)

bon appetit:)


Категорія: Глінтвейн | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 552 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гранат. Корисні властивості граната
Домашній хліб в духовці
Цибулеві кільця
Паста з лососем і креветками
Креветки в апельсиновій скоринці
Млинці шоколадні
Рослинні масла
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Чахохбілі з курки
Чебуреки
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua