Понеділок, 06.05.2024, 04:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Цікаво знати

Спеції: що до чого підходить



Корисна пам'ятка по найпопулярніших спеціях.

КУРКА: чебрець, каррі, майоран, розмарин, шавлія, чебрець, базилік, паприка, кумін, чилі, імбир

СВИНИНА: розмарин, майоран, чабер, кмин, чорний і червоний перці, мускатний горіх, коріандр

ЯЛОВИЧИНА: розмарин, чебрець, гірчиця, орегано, базилік, тархун (естрагон), коріандр

БАРАНИНА: шафран, коріандр, чебрець, гвоздика, імбир, кмин, м'ята, шавлія, орегано, базилік

РИБА: смажена і печена - естрагон, чебрець, розмарин, куркума, шафран, коріандр, рожевий і білий перець; в супі - гвоздика, перець запашний

ГРИБИ: естрагон, майоран, розмарин, кмин, мускатний горіх, гвоздика

УНІВЕРСАЛЬНІ (для несолодких страв): часник, цибуля, лавровий лист, кріп, петрушка, чорний перець

ГАРЯЧІ НАПОЇ: кава і какао - ваніль, кориця; грог і глінтвейн - мускатний горіх, бадьян

ФРУКТОВІ ДЕСЕРТИ І НАПОЇ: кориця, гвоздика, імбир, бадьян.

ВИПІЧКА: гвоздика, кориця, бадьян, імбир, кардамон, запашний перець, апельсинова цедра, аніс.


Категорія: Цікаво знати | Додав: unknown (27.05.2013)
Переглядів: 1745 | Теги: Спеції: що до чого підходить. | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Салат-коктейль із креветок
Буженина запечена в тісті
Ананасово-манговий коктейль
Алкогольне желе на Новий рік «Jello Shots»
Ванільне суфле
Заварні пончики
Салат з авокадо та яєць
Горбуша під сиром
Гарячий шоколад
Гарячі піца-бутерброди
Категорії розділу
Перші страви [49]
Другі страви [153]
Рецепти заготовок [96]
Закуски [105]
Рецепти виробів з тіста [80]
Рецепти напоїв [70]
Рецепти солодощів [101]
Соуси [12]
Кухні світу [11]
Великодні рецепти [3]
Цікаво знати [33]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua