Середа, 15.05.2024, 13:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

Рибний бульйон



Інгредієнти:

►вода - 3 л
►кістки рибні та обрізки - 1-1,5 кг
►цибуля ріпчаста - 1-2 головки
►лаврове листя - три штуки.
►зелень кропу і петрушки - по 1 пучку
►перець чорний мелений - на кінчику ножа
►сіль - дві чайних ложки


Приготування:

Голови, кістки і рибні обрізки добре проколіть, викладемо в каструлю, заллємо холодною водою і посолити. Додамо цілі головки ріпчастої цибулі, які можна очистити.
Воду доллємо до кипіння і знімемо піну. Накриємо кришкою і варимо 1,5 години при слабкому кипінні.
Бульйон знімемо з плити, додамо лавровий лист і перець. Залишимо під кришкою на 15-20 хвилин.
Процідимо бульйон через сито з дрібними осередками.
При подачі розкладемо по тарілках, посипемо дрібно нарізаною зеленню.

bon appetit:)


Категорія: Бульйони | Додав: unknown (28.06.2013)
Переглядів: 773 | Теги: Рибний бульйон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Солянка збірна м'ясна
Креветки до пива
Полуничний десерт
Домашні котлети
Еклери
Капустняк
Запечені гриби з сиром і помідорами
Глазуровані сирки
Глазуровані сирки
Пряний часниково-вершковий суп
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua