Понеділок, 29.04.2024, 14:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Запечена сьомга зі шпинатом


Інгредієнти:

►Сьомга (філе)
►Свіжий шпинат
►Вершки 10-20% жирності
►Мелений білий перець, сіль


Приготування:

Обов'язково видаляємо все, навіть самі дрібні кісточки з сьомги. Беремо свіжий шпинат і гарненько його подрібнюємо. Підготовлену сьомгу укладаємо у форму для запікання і посипаємо зверху шпинатом. Додаємо мелений білий перець і сіль. Заливаємо невеликою кількістю вершків. І ставимо в розігріту до 180°С - 200°С духовку на 20 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 900 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Буженина за 10 хвилин
Желе з шампанського «Рожевий лід»
Фруктовий салат
Lava Cake
Мандариновий торт
Смажений камамбер
Паста з пряними ковбасками
Спагетті з креветками
Як вибрати та приготувати курку
Рибний закусочний торт
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua