Інгредієнти:
►Картопля - 2 кг ►Жовтки - 8 шт. ►Вершкове масло - 110 гр. ►Сіль - 2 ч.л. ►Чорний перець ►Мускатний горіх - 1/4 ч.л. ►Яйця - 1 шт. ►Вершки (густі) - 300мл
Приготування:
Картоплю очистити, порізати і зварити в підсоленій воді. Розім'яти картоплю і додати яєчні жовтки. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх. Покласти пюре в кондитерський мішок. І видавлювати на деко картопляні квіти. Змішати яйце з вершками. Змастити сумішшю картоплю і відправити в духовку розігріту до 180°С до рум'яного кольору (хвилин 15-20)
bon appetit:)
|