|
Глазуровані сирки
Інгредієнти: Сир (треба брати сухий) - 400 г Масло вершкове - 25 г Вершки (30% жирності, але можна і меншої) - 25 мл Цукрова пудра - 100-150 г Шоколад - 100 г
Приготування:
Змішуємо сир, вершки, цукрову пудру і масло. Маса не повинна бути рідкою (кількість масла та вершків залежить від вологості сиру) Зліпити з маси кульки, брусочки. Форму виберете, яка вам більше подобається. Поставити в морозілку хвилин на 10 -15, тим часом приготуйте глазур. Розтопіть шоколад з вершками в мікрохвильовці у великій ємності. Дістаємо сирки з морозилки, кладемо в шоколад, обкатайте його з усіх сторін і за допомогою 2 виделок дістаємо сирки. Кладемо на пергаментний папір. Ставимо в холод.
bon appetit:)
|
Категорія: Глазур | Додав: unknown (26.03.2012)
|
Переглядів: 1221
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|