П`ятниця, 03.05.2024, 05:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Глазур

Глазуровані сирки


Інгредієнти:
Сир
(треба брати сухий) - 400 г
Масло
вершкове - 25 г
Вершки
(30% жирності, але можна і меншої) - 25 мл
Цукрова пудра
- 100-150 г
Шоколад -
100 г


Приготування:

Змішуємо сир, вершки, цукрову пудру і масло. Маса не повинна бути рідкою (кількість масла та вершків залежить від вологості сиру)
Зліпити з маси кульки, брусочки. Форму виберете, яка вам більше подобається. Поставити в морозілку хвилин на 10 -15, тим часом приготуйте глазур.
Розтопіть шоколад з вершками в мікрохвильовці у великій ємності. Дістаємо сирки з морозилки, кладемо в шоколад, обкатайте його з усіх сторін і за допомогою 2 виделок дістаємо сирки. Кладемо на пергаментний папір. Ставимо в холод.

bon appetit:)


Категорія: Глазур | Додав: unknown (26.03.2012)
Переглядів: 1221 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Фруктовий коктейль
Мигдально-мандариновий торт
Домашні вафлі
Французькі тости
Ідеальний лимонад
Кава по-східному
Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів
Млинці з карамельними яблуками
Домашні вершкові цукерки з фундуком
Домашня шаурма
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua