Субота, 23.11.2024, 12:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Глінтвейн

Білий глінтвейн


Інгредієнти:


►Біле вино - 1 пляшка
►Цукор (палений) - 100-150 г (10 шматочків)
►Апельсини - 1 шт
►Яблучний сік - 1 стакан
►Гвоздика - за смаком
►Кориця - на смак


Приготування:

Візьміть каструлю, всипте в неї цукор, покладіть гвоздику з корицею, залийте вино і наріжте скибочками 1 апельсин.
Потім поставте заповнену каструлю на вогонь і доведіть до кипіння (глінтвейн не потрібно кип'ятити!).
Отриману настойку процідіть в склянки.
В кінці келих можна прикрасити скибочкою апельсина і паличкою кориці

bon appetit:)

Категорія: Глінтвейн | Додав: unknown (27.04.2012)
Переглядів: 871 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Картопляна запіканка з куркою та шпинатом
Ажурні млинці
Ананасово-манговий коктейль
Торт "Машенька"
Сирні кубики
Кава по-східному
Міні-млинці з лососем і сметанним кремом
Біг Мак
Овочева закуска "дієтична"
Конвертики з грибами
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua