Субота, 04.05.2024, 00:07
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Вафлі

Домашні вафлі



Інгредієнти:

►Борошно пшеничне 1 ст.
►Цукор 1 ст.
►Яйця курячі 5 шт.
►Масло вершкове 250 г
►Варене згущене молоко - 2 банки


Приготування:

Тісто для вафель повинно бути рідким, тому що складається переважно з яєць, цукру, борошна і масла. Важливо добре все з'єднати, щоб маса була однорідна. На випікання 1 вафлі йде 1-2 хвилини - це залежить від товщини тіста яку ви наливаєте - буквально після 1-2 вафель ви легко зорієнтуєтеся в цьому питанні. Якщо плануєте згортати десерт і потім начиняти, то робіть це відразу, як тільки зняли готову вафлю - вона дуже швидко остигає і стає крихкою!
Для приготування вафель візьмемо борошно, цукор, вершкове масло (можна замінити маргарином), яйця і для начинки варене згущене молоко.
Вершкове масло порубати кубиками і розтопити, не доводячи до кипіння.
Потім додати цукор і добре все перемішати. Частинами ввести просіяне борошно, добре вимішуючи, щоб не було грудок.
Додати яйця і злегка збити тісто. Виходить однорідне рідке тісто.
Добре розігріти вафельниці і вилити 1-2 столові ложки тіста на її внутрішню поверхню.
Щільно закрити стулки вафельниці і випікати до готовності 1-2 хвилини (вафельниці можна відкривати і перевіряти рівень готовності печива).
Викласти вафлю на серветку або пергамент і швидко згорнути в трубочку (коли вафля охолоне, вона стане крихкою). Використовую для цього товстий олівець, загорнутий в декілька шарів фольги.
Потім готові трубочки повністю остудити - виходить 13-16 штук.
За допомогою кулінарного шприца, начинити десерт вареним згущеним молоком і можна подавати.

bon appetit:)


Категорія: Вафлі | Додав: unknown (25.12.2012)
Переглядів: 1361 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Фруктовий салат
Картопля фарширована овочами
Закуска з індички з помідорами
Шоколадно-вершковий мус
Домашні вафлі
Шоколадна паннакотта
Рисовий пудинг
Солянка збірна м'ясна
Домашня шаурма
Креветки в апельсиновій скоринці
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua