Четвер, 16.05.2024, 13:56
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Баклажани консервовані


Інгредієнти:

►3 кг дрібних баклажанів,
►4-5 стручків гіркого перцю,
►1 ст. товченого часнику,
►1 ст. оцту,
►1 ст. рослинного масла (для смаження).


Приготування:

Баклажани (бажано, однакового розміру) наріжте кружальцями завтовшки 5 мм, посоліть. Потім покладіть на 30 хвилин у друшляк або сито, щоб зійшла гіркота. Перець натріть на дрібній тертці, часник потовчіть в ступці або пропустіть через часникодавку.

Баклажани обсмажте з двох боків до рум'яної скоринки. Гарячими вмокніть в кашку з часнику, гіркого перцю і оцту, щільно укладіть в півлітрові банки, щоразу зливаючи масло зі сковороди в банку. Закатайте без пастеризації.

Кружечки консервованих баклажанів добре використовувати при виготовленні маленьких гострих бутербродів, які зверху можна посипати дрібно нарізаною зеленню. Виходять дуже навіть апетитні бутербродики! Саме те, коли хочеться чогось незвичайного!

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (29.07.2013)
Переглядів: 1983 | Теги: Баклажани консервовані, заготовки з баклажанів, баклажани на зиму | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Диву по-абхазьки
Салат Олів'є (радянський варіант)
Курячий стейк із зеленою цибулею та картоплею
Горбуша запечена в духовці
Опеньки з картоплею у сметані
Сирні роли
Апельсинові цукати в шоколаді
Гарячий шоколад з Bailey's
Сало з соляного розчину зі спеціями
Як вибрати казан
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua